Dori3 2011.04.05. 19:12

Mákos Guba

Ma könnyű vacsorára ugrottunk be a Mákos Gubába. Az étterem & kávézó ebédkor menza funkciót is betölt és a Krisztina tér környékéről sokan betérnek egy menüre.

Számomra kellemes meglepetés volt, hogy van vacsora menüjük is (ma rozmaringos csirkesteak friss salátával - ez nagyon finom volt - és barackos túrókocka - ezt én elég töménynek találtam).

A hely egyébként egyszerű berendezésű, de fiatalosan színes. (Az esti kénen még romantikusnak is nevezném, de inkább modern.) Pozitív, hogy vannak kinti asztalaik is, de mivel mindez a Krisztina körút forgalmára néz, ezért csendes kávézésra nem kifejezetten ezt ajánlanám. Amire viszont kitűnő: "napközben-csak-fél-órára-tudok-elszabadulni-a-munkahelyemről-üljünk-be-valahová-kajálni". Hát valami ilyesmi hely. Mégsem tartom egyszerű menzának vagy kifőzdének, mert az étel nagyon ízletes és általában vannak könnyű, salátás ajánlataik is, amit külön díjjazok. Plusz vállalnak kiszállítást is, ami üdítő különlegesség a sok kínaikajafutár mellett. Ár-érték arányban pedig kitűnő - értsd ezalatt: jó kaja, kedvező ár!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://johelyek.blog.hu/api/trackback/id/tr462802620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása