Szülinapozáshoz választottuk a helyet, nem nagy társasággal, csak ketten. Én régebben már jártam itt, és a fish&chips-koktél párosítás elnyerte a tetszésemet :).

Az étel most is kifejezetten jó ízű és laktató  volt, a látvány valamivel elmaradt az étlap alapján várttól. Jack Daniel's BBQ szószos csirkét és steaket ettünk cheddar sajtos krumplipürével, hagymakarikával, karamellizált hagymával és gombával-más már biztosan nem volt mellette:). A burgonyapüré kinézetre elég műanyagszerű volt, a sajttól furcsa sárga kéreg képződött rajta. A szósz pont megfelelően csípős, intenzív ízű volt. Kipróbáltuk még a browniet,  klasszisokkal jobb volt mint egy átlag kávézóból származó társa, forrón tálalták narancsos szósszal a tetején. A koktélfelhozatallal sem volt probléma, egy kifejezetten csajos koktélt -citrusos vodka, limonádé,eper és mangó-választottam. 

Ami viszont csalódást okozott, az a berendezés állapota volt. A piros-fehér csíkos design és a kék berendezés, a régi bakelit borítók a falon kellemes, fiatalos hangulatot árasztanak, de a "bőr" boxok leginkább a 3as metró ülésire hasonlítanak. A köríves üléseken legalább 4-5 nagyobb szakadás van, néhol kilóg belőlük a bélés. :S :S :S 

Alapvetően kellemes volt az ott töltött idő, minden nap nem fogunk itt enni, de ha jó hamburgerre vagy steakre vágyunk kifejezetten ideális választás :).

A bejegyzés trackback címe:

https://johelyek.blog.hu/api/trackback/id/tr562823535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása