Tegnap este vacsorázni indultunk... persze valami jó helyre. Még éppen azon vitatkoztunk, hogy hová is menjünk, amikor a Széna téren megpillantottuk az Arriba fényeit... jól látható helyen van, feltűnőek a fényei, szóval azonnal lecsaptunk rá!

Ahogy megtudtuk, a Széna téren még csak pár hete nyitottak, de az OKtogonon már évek óta működik egy ilyen mexikói gyors étterem (bár a képek alapján szerintem ez hangulatosabbra sikerült). A feeling: könnyed, fiatalos... és mexikói. Én hálás voltam, hogy annyira azért nem vitték túlzásba, hogy a zenét is onnan hozzák, mert szerintem a színek és falfestés is megadták a hangulatot.

Mexican Fast Food - az étterem jellemzője a fast food, de az étel igencsak mexikói!

Gyakorlatilag korlátlan lehetőségek vannak összeválogatni a különböző burritokat (mint megtudtam az étel a mexikói csacsik hátán lévő málháról kapta a nevét), chipseket és taccokat. 6 féle husi, sokféle feltét - mi inkább rábíztuk a választást a pult mögött álló fiatalemerre, akin látszott, hogy nem ma kezdte a szakmát! Javaslom ezt a megoldást, amíg nem látjátok át a rendszert!

A kaja (bocsánat, egy fast food esetében talán megengedett így hívni) nagyon ízletes volt! A saláta nekem kevésbé nyerte el a tetszésemet, de meg kellett állapítanom, hogy aki ilyen helyre jön, az ne salizzon! Válasszunk burritot vagy quesadillát - ez utóbbi egyébként világbajnok!

Az ételhez rendelhetünk Margaritát, vagy mexikói tejet, esetleg választhatunk a különböző mexikói sörökből. Zárásként pedig mindenképpen kóstoljátok meg az almás chimichangát!! Ez olyan jó, hogy már azon agyalok, hogy lehetne otthon is elkészíteni!

Az árak egyébként igazodnak a gyorsétterem jelleghez, szóval szerintem kedvezőek. Igaz, mi sokat hagytunk itt, de végig is ettük az étlapot, mindent megkóstoltunk!

postit4.gif

Azt is megtudtuk, hogy az étteremlánc Kanadából származik. Ennek jelét a teljesen környezettudatos felfogásban láttuk: szelektív gyűjtik a szemetet, és tányér helyett gyakorlatilag egy műnyag kosárban, szalvétában szervíroznak... ami egyébként nem is rossz!

Mindenkinek javaslom, hogy nézzen be egyszer - mi valószínűleg jövünk még párszor!

A bejegyzés trackback címe:

https://johelyek.blog.hu/api/trackback/id/tr222916291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hexelia 2011.05.23. 07:42:42

Hála Édesapám keze munkája van benne az étterembe!! Ő és az emberei csinálták az Éttermet, és az egyik ismerősöm dolgozik ott mint szakács!!!

Panda.Zeo · http://zeoagya.blogspot.com 2011.05.25. 08:35:03

Szia!

Köszönjük szépen a remek kritikát!

Annyit hadd javítsak, hogy az étterem teljesen magyar :)

A poharaink és ételtárolóink pedig teljesen lebomló anyagokból készülnek!

Üdv,
Zeo - Arriba Taqueria
süti beállítások módosítása