eszterh 2011.04.13. 20:53

Vagon étterem

 Aki járt már a Déli pályaudvar környékén biztosan szemezett már ezzel a furcsa vonatkocsival amiről azt állítják, hogy étterem ( aki azt mondja, hogy még sosem vette észre az vagy nem mond igazat vagy hazudik :)). Nos, ez valóban így van, és egy betegeskedéssel töltött hét után ki is próbáltuk a helyet. 

Az étterem hangulata egészen egyedi, középen egy szűk folyosó, mellette két oldalon asztalok. Kicsit olyan mint egy átkárpitozott személyvonat, a régi fajta. Ettől függetlenül kényelmes volt az egész, bár mi csak ketten voltunk. Ha négyen akarnánk leülni ekkora helyre az már nehezebben menne. A pincér nagyon készséges volt, a menü pedig se nem rövid, se nem hosszú, pont jó. A levesek-hagymaleves, tárkonyos csirke/bárányragu? leves- elég emberes adagok voltak, ráadásul finomak is. Főételnek kiprobáltuk a halkínálatot, ami úgyszintén jónak bizonyult. A két fogás egymás után nekem sok volt, a hal felét elcsomagoltattam, desszertre gondolni sem tudtam, szóval nem fukarkodtak az étellel.

A hely egyetlen hátránya, hogy nincs külön dohányzó rész. Nekünk szerencsénk volt, egy ventillátor ( nem zúgott) alatt ültünk, így én is kibírtam az estét.  Egyszer mindenképpen ki kell próbálni, már csak az élmény miatt is :) !

A bejegyzés trackback címe:

https://johelyek.blog.hu/api/trackback/id/tr52824175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása